Champions League

Σέλτικ και Σίτι, ευχαριστούμε!

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Σέλτικ και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν το καλύτερο παιχνίδι -μέχρι στιγμής- στο φετινό Champions League, μένοντας στο 3-3, σε μία χορταστική παράσταση στο «Παρκ» της Γλασκώβης!

Αποθέωσαν το ποδόσφαιρο Σέλτικ και Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «καθολικοί» προηγήθηκαν τρεις φορές, αλλά οι «πολίτες» είχαν τις ισάριθμες απαντήσεις και έτσι οι δυο τους πρόσφεραν ένα συναρπαστικό και χορταστικό 3-3, στη Γλασκώβη και στο καλύτερο ματς μέχρι στιγμής στο φετινό Champions League!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Σκοτίας ήταν ο Ντεμπελέ με δύο γκολ (3’, 47’) με το άλλο τους τέρμα να το πετυχαίνει με αυτογκόλ ο Στέρλινγκ (20’). Όμως, ο διεθνής Άγγλος βρήκε και τα… αντίπαλα δίχτυα (28’), παρέα με τους Φερναντίνιο (12’) και Νολίτο (55’).

Η καλή μέρα (του ματς) από την… αρχή του φάνηκε! Η Σέλτικ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στη Σίτι, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που την άφησε πίσω στο σκορ, στην… εποχή Γκουαρντιόλα, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντεμπελέ, ο οποίος όμως ήταν για λίγα εκατοστά εκτεθειμένος… Στη συνέχεια, το παιχνίδι εξακολουθούσε να ήταν… ροκ με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ώσπου ο Φερναντίνιο ισοφάρισε στο 12’ για τους «πολίτες». Στο πάνω-κάτω της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, ο Τίρνι στο 20’ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Στέρλινγκ να κάνει την προβολή και να σκοράρει άθελά του στο τέρμα της ομάδας του. Όμως, ο διεθνής Άγγλος μέσος πήρε το… αίμα του πίσω, οκτώ λεπτά αργότερα, καθώς ύστερα από δική του ωραία ατομική ενέργεια έφερε ξανά το παιχνίδι στην ισοπαλία (2-2). Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και για άλλα γκολ, αλλά καμία δεν κατάφερε να το πετύχει και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο; Καρμπόν με το πρώτο! Με τη σέντρα του δευτέρου μέρους, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για τρίτη φορά πίσω στο σκορ, καθώς ο Ντεμπελέ ωραίο γυριστό έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σέλτικ μόλις στο 46’. Η απάντηση των «πολιτών» ήρθε με βολές… κατά ριπάς και συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες, με τον Νολίτο να κάνει το 3-3 στο 55’! Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά οι στροφές είχαν μειωθεί αισθητά, με τους «καθολικούς» να καιροφυλαχτούν για να φύγουν στην κόντρα. Στους παίκτες του Γκουαρντιόλα παρουσιάστηκαν αρκετές καλές στιγμές μέχρι τη λήξη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι το 3-3 έμεινε στη συμπλήρωση των 90 λεπτών…



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Σέλτικ-Μάντσεστερ Σίτι 3-3
(3’, 46’ Ντεμπελέ, 20’ αυτ. Στέρλινγκ-12’ Φερναντίνιο, 28’ Στέρλινγκ, 55’ Νολίτο)

Γκλάντμπαχ-Μπαρτσελόνα 1-2
(34’ Αζάρ-65’ Τουράν, 74’ Πικέ)

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 6 (1-9)
Μάντσεστερ Σίτι 4 (7-3)
Σέλτικ 1 (3-10)
Γκλάντμπαχ 0 (1-6)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (19/10)

Σέλτικ-Γκλάντμπαχ
Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x