Stoiximan Super League

Σεμέδο: «Αυτά μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Για την επιστροφή του στην εθνική Πορτογαλίας και τη συνομιλία που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Το γεγονός ότι πως ούτε ο ίδιος περίμενε την επιστροφή του τόσο γρήγορα σε τοπ επίπεδο μετά τις περιπέτειες που είχε σε προσωπικό επίπεδο, παραδέχθηκε ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Record» αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την ένταξή του στην εθνική Πορτογαλίας , ενώ έκανε λόγο για επιβράβευση των κόπων του.

Διαβάστε το πιο σημαντικό μέρος των δηλώσεών του:

Για τη συζήτηση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:


«Σε μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα και εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα γι' αυτό και για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις πολύ έναν στόχο, τον πετυχαίνεις, φτάνεις σε αυτόν».

Για την επιστροφή του στην εθνική Πορτογαλίας:

«Σημαίνει πολλά. Ήθελα και εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για την δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

Για τη θητεία του στη Σπόρτινγκ:

«Ο Ζόρζε Ζέσους ήθελε να με δώσει δανεικό για να αποκτήσω χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθώ. Εγώ όμως πάντα αγαπούσα την Σπόρτινγκ και ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Μόλις ήρθε η πρόταση από τη Σετούμπαλ πήγα στο μπάνιο και άρχισα να κλαίω. Δεν ήθελα να ξεφύγω από την σειρά που είχα στη Σπόρτινγκ και να απομακρυνθώ από συμπαίκτες όπως ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ουίλιαμ Καρβάλιο και ο Ζοάο Μάριο. Ούτε φυσικά από τον Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος παρά τις δυσκολίες του να δουλεύεις μαζί του, είναι μεγάλος προπονητής. Επέστρεψα στο γήπεδο και έλαβα την καλύτερη απόφαση. Ευχαριστώ τον Ζέσους που την στήριξε γιατί πήγα σε μια ομάδα με πρότζεκτ και έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x