Stoiximan Super League

Σεμινάρια στην τακτική από τον Χιμένεθ

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Μανόλο Χιμένεθ στο απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης, κάνοντας ξεκάθαρο στους παίκτες του τα όσα θέλει να βλέπει στο γήπεδο.

Έμφαση στην τακτική από τον Μανόλο Χιμένεθ. Το απόγευμα της Τρίτης στο Κίελτσε, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έριξε το βάρος στην τακτική τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Κατά την άσκηση της ανασταλτικής λειτουργίας, δούλεψε με τους Μπακάκη, Τζανετόπουλο, Μανωλά και Βινίσιους, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε και τους Τσόσιτς, Γκάλο και Λόπες.

«Πρέπει να έχουμε ισορροπία στην άμυνα. Να είστε κοντά οι αμυντικοί. Να είμαστε συμπαγείς. Και μετά να προσπαθούμε, όταν πιεζόμαστε, να φύγουμε από την άμυνα, να βγούμε στην κόντρα», τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Στη συνέχεια, έριξε το βάρος και στο δημιουργικό κομμάτι. Όπως φάνηκε και στα δύο πρώτα φιλικά στην Πολωνία ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά στο πρέσινγκ του αντιπάλου και στην συγκεκριμένη άσκηση στην προπόνηση δούλεψε με τους Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Λάζαρο, Τρίστασον, Κλωναρίδη και Γιακουμάκη. Η μόνη του αλλαγή ήταν η αντικατάσταση του Ισλανδού από τον Μάνταλο, που όμως παρέμεινε στο πλάι και δεν άλλαξε το 4-4-1-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x