Stoiximan Super League

Σεμπά: «Είμαστε ευτυχισμένοι με τη νίκη»

Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων», αναφέρθηκε ο Σεμπά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πανευτυχείς είναι άπαντες στον Ολυμπιακό με τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Σεμπά, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, εξαιτίας του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπά στη κάμερα της Nova:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα. Γνωρίζαμε πως θα είχαμε αυτή την δυσκολία σήμερα. Προσπαθήσαμε να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα γινόταν. Είμαστε ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα. Αυτό που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο ήταν ότι καταφέραμε να αντέξουμε και να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ δεμένη σήμερα. Βοηθούσε πολύ ο ένας τον άλλον. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ποιότητα λόγω αγωνιστικού χώρου, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ. Έχουμε πολύ καιρό ακόμη μπροστά μας, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ως τότε θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον αγώνα του Κυπέλλου. Σίγουρα θα είναι δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x