Champions League

Σεμπά: «Έχω συμβόλαιο, εάν έρθει κάτι καλό θα το δούμε»

Για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ, την βελτίωση που έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός, το πορτογαλικό πρωτάθλημα και το μέλλον του μίλησε ο Σεμπά μετά το τέλος του αγώνα στη Λισαβόνα.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στον πορτογαλικό Τύπο έδωσε ο Σεμπά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του, μίλησε για την βελτίωση που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες και το γεγονός πως παρακολουθεί τη Superliga.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στους εκπροσώπους του πορτογαλικού Τύπου

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα: «Η ομάδα ήταν ικανή να κάνει ένα καλό παιχνίδι, είχε ισορροπία, αμυνθήκαμε καλά. Όμως τα πράγματα άλλαξαν από τα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς»

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Στην Ελλάδα έχουμε βελτιωθεί και είμαστε έναν πόντο από την κορυφή. Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς όλο αυτό αλλά είμαστε πιο καλά. Έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε συνεχόμενα ματς».

Για το αν παρακολουθεί την Superliga: «Πάντα παρακολουθώ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Και στην Ελλάδα που είμαι. Η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία».

Για την ομάδα που υποστηρίζει στην Πορτογαλία: «Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά. Περιμένω και ελπίζω η Πόρτο να συνεχίσει μπροστά. Έχω περάσει από εκεί και νιώθω εκτίμηση για την ομάδα».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο στην συνέχεια. Εάν βρεθεί κάτι καλό για μένα και την ομάδα μου, θα το δούμε...».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x