Stoiximan Super League

Σεμπά: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις που τον περιμένουν εμφανίστηκε ο Σεμπά, ο οποίος τόνισε τη σκληρή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Την αισιοδοξία του για την παρουσία του Ολυμπιακού στις ερχόμενες αναμετρήσεις, παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη εξέφρασε ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και τόνισε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή, στο ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αν η διακοπή ωφελεί τον Ολυμπιακό: «Κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, όμως όλη η ομάδα συνέχισε να δουλεύει πολύ δυνατά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολες υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις αυτές»

Για το ρόστερ συγκριτικά με το περσινό:« Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι έτοιμη και γεμάτη για να κάνει αυτό που της ζητάει ο προπονητής και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια της σεζόν.

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Ξάνθη: «Στην έδρα τους συνήθως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όμως γνωρίζουμε πως μπορούμε να σπάσουμε τη δύναμή τους και να φύγουμε από την έδρα τους με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πόσο εύκολο είναι να συγκεντρωθούν στο ματς με την Ξάνθη, λίγο πριν από το ευρωπαϊκόπ ματς με τη Σπόρτινγκ: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τρίτης για εμάς. Είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στα δύο επόμενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x