Βέλγιο

Με φόρα από τον ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και στο κόλπο για τον τίτλο!

Η Κλαμπ Μπριζ πέρασε από την έδρα της Σεν Ζιλουάζ (1-2), ανέβηκε δεύτερη και στο -2 από την Άντερλεχτ μπαίνοντας γερά στο κόλπο του τίτλου.

Πήρε φόρα η Κλαμπ Μπριζ! Η ομάδα που πέταξε εκτός Ευρώπης τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League συνεχίζει… γκαζωμένη και στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά επικράτησε 2-1 στην έδρα της Σεν Ζιλουάζ, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ούσα στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όπου η Κλαμπ Μπριζ άνοιξε το σκορ με τον Φέτλεσεν στο 52’, με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65’ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα.

Αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που στο 75ο λεπτό βρήκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Μέιερ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι στο 82’ μείωσαν με τον Πουέρτας και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά δεν κατάφεραν μέχρι το φινάλε να βρουν το γκολ για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό, κάνοντας πολύ κακή εκκίνηση συνολικά στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x