Stoiximan Super League

Σενάρια για Λεμονή στον Ολυμπιακό

Το όνομα του Τάκη Λεμονή είναι ένα από αυτά που ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ύστερα από την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι μετά την ήττα (3-2) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι, ύστερα από την ήττα από την ΑΕΚ (3-2) και τον τρόπο που ήρθε αυτή χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Από χθες, λοιπόν, οι Πειραιώτες βρίσκονται και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, καθώς σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν ξεκινήσει τη σχετική προεργασία μετά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Χθες το βράδυ ο Γιώργος Νοικοκύρης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ που μόλις πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον πάγκο της κινεζικής Σαγκάη Σενούα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν είναι ο μόνος που ακούγεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς έχουν προταθεί ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα, ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε, ο Αϊτόρ Καράνκα, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του Μίτσελ που το Σάββατο «φλέρταρε» με την απόλυση από την Μάλαγα (η οποία στο τέλος έκανε το 3-3 με την Μπιλμπάο).

Μία λύση που σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι είναι εκείνη του Τάκη Λεμονή, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και έχει αποδείξει στο παρελθόν πως είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού, καταφέρνοντας να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν πως στο μεθαυριανό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Γιουβέντους θα καθίσει στον πάγκο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αναμένεται να έχει θέση και στο νέο προπονητικό επιτελείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x