Stoiximan Super League

Σενάριο από Βέλγιο για Ένγκελς και Ολυμπιακό!

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ της Κλαμπ Μπριζ, Μπιόρν Ένγκελς.

Και ξαφνικά… Μπιόρν Ένγκελς. Η βελγική «Het Laatste Nieuws» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 23χρονο αμυντικό της Κλαμπ Μπριζ.

Για τον νεαρό πανύψηλο άσο (1,94μ.) είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Στόουκ, ωστόσο στράφηκε σε άλλη λύση, ενώ ο παίκτης παραμένει στη λίστα της Φούλαμ. «Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την απόκτηση του Ένγκελς, που μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στη Φούλαμ και τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μοιάζει απίθανο η Μπριζ να πάρει πλέον τα 10 εκατ. ευρώ που περίμενε αρχικά από την πώλησή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να διαθέσει ο Ολυμπιακός. Πάντως ο Ένγκελς είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο Μπέσνικ Χάσι από τη θητεία του στο Βέλγιο. Ο διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του παίζει στην Μπριζ από το 2012 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 5 ματς, ανάμεσα στα οποία και στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του είχε χάσει με 3-0 στο ΟΑΚΑ (δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του Βελγίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x