Κύπελλο Ελλάδας

Σενάριο για διεξαγωγή του τελικού στις 2 Ιουνίου!

Η αναζήτηση ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του τελικού συνεχίζεται.

Μέσα σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται αυτές τις ώρες για τον τρόπο που θα χωρέσουν μέσα στον Μάιο και τα play off και ο τελικός του Κυπέλλου, έχει πέσει στο τραπέζι άλλη μία πρόταση.

Συζητείται, λοιπόν, ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου!

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ το Σάββατο είχε ανακοινώσει ότι η αναμέτρηση μεταφέρεται για την ερχόμενη Κυριακή, κάτι όμως που δεν θα γίνει αποδεκτό από τον Σταύρο Κοντονή.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ήταν σαφής στην ανακοίνωση αναβολής του αγώνα, τονίζοντας ότι αυτός μπορεί να διεξαχθεί μόνο αφού περάσουν δέκα ημέρες.
Και η ΑΕΚ είναι αρνητική στο να διεξαχθεί ο αγώνας την Κυριακή και δέχεται να γίνει το ματς μετά τις 17 Μαίου.

Σε αυτό το σημείο βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει η έλλειψη ημερομηνιών, αφού έγινε σαφές σε όλους από τη Nova ότι δεν θα δεχθεί αλλαγές στις ημερομηνίες των playoffs.

Καμία αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων που ξεκινούν την Τετάρτη δεν θέλει ούτε η Σούπερ Λίγκα και το έκανε σαφές με την επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ και αποκάλυψε το sport-fm.gr.

Έτσι έπεσε στο τραπέζι ι ιδέα να γίνει ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στις 2 Ιουνίου.

Και αυτό το ενδεχόμενο βέβαια μοιάζει σχεδόν απίθανο, αφού είναι δύσκολο να το δεχθούν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εδώ και 25 ημέρες και προετοιμάζονταν για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου που δεν έγινε φυσικά ποτέ.

Οι πιθανότητες να δεχθούν να παίξουν, ενάμιση μήνα μετά το τελευταίο τους παιχνίδι και ενώ η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει γι αυτούς νωρίτερα φέτος λόγω της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ελάχιστες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x