Stoiximan Super League

Σενάριο για Μουνιός και Ολυμπιακό

Στην Ιταλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό αμυντικό της Τζένοα, Εζέκιελ Μουνιός. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Εζέκιελ Μουνιός. Πρόκειται για τον 27χρονο Αργεντινό με ισπανικό διαβατήριο στόπερ που είναι υπό παραχώρηση από την Τζένοα, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2019. Ο παίκτης που αναδείχθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς, είχε 142 συμμετοχές και 7 γκολ από το 2010 μέχρι το 2015 στην Παλέρμο, ενώ την τελευταία διετία έχει καταγράψει 50 εμφανίσεις με την Τζένοα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, πέραν του Ολυμπιακού ενδιαφέρον έχουν δείξει η Λεγκανές του Σιόβα και η Μάλαγα του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και δεν πρόκειται να αποκτήσει άλλον αμυντικό αν δεν προκύψει κάποια αποχώρηση. Από τη στιγμή, λοιπόν, που για την ώρα δεν προκύπτει ζήτημα πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου (παρότι η Λεβερκούζεν τον θέλει πολύ) ή του Αλμπέρτο Μποτία, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν λόγο να κινηθούν για άλλον αμυντικό. Αν, φυσικά, υπάρξει κάποια αποχώρηση, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x