Stoiximan Super League

Σενάριο για Ουκρανό ομογενή και ΠΑΟΚ

Κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σημερινό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ουκρανού ομογενή, Ευγένιου Χατσερίδη.

Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ουκρανού ομογενή, Ευγένιου Χατσερίδη, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως Εβγέν Χατσερίντι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real News, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος παράλληλα φαίνεται πως απασχολεί την Γαλατασαράι αλλά και ομάδες από την Αγγλία.

Στην Τουρκία, μάλιστα, θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή στην «τσιμ μπομ», αλλά στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να… εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Χατσερίδης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Μάτος και Σάκχοφ.

Ο Ευγένιους Χατσερίδης αγωνίζεται από το 2008 στην Ντιναμό Κιέβου, έχοντας πάνω από 130 συμμετοχές στο ενεργητικό του και έχει πετύχει και 5 γκολ, ενώ είναι και 45 φορές διεθνής με την εθνική Ουκρανίας και έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x