Stoiximan Super League

Σεραφείδης: «Η φλόγα άναψε μετά από 14 χρόνια ντροπής»

Βαθιά συγκινημένος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης, μίλησε από το βήμα στον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών για την «Αγια-Σοφιά».

Ο Στέλιος Σεραφείδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για την έναρξη της υλοποίηση του ονείρου κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

«Αν κάνω κάνα φάλτσο είναι από συγκίνηση. Πατάμε γερά στα χώματα της πόλης μας και τώρα μπορούμε να ονειρευτούμε. Ύστερα από 14χρονια ντροπής και οδύνης κοιτάμε στα μάτια τους πρόσφυγες του μεσοπολέμου. Η φλόγα άναψε. Η οικοδομική άδεια αφιερώνεται στους τιτάνες εντιμότητας αλλά και σε όλους αυτούς που αφιερώθηκαν στην ΑΕΚ. Ζήσαμε επιτυχίες πολλές αλλά και λύπες. Ταπεινωθήκαμε αλλά δεν σκύψαμε το κεφάλι. Με μπροστάρη τον ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, τους συνεργάτες του αλλά και τον λαό της ΑΕΚ, η φλόγα άναψε. Η περίοδος της εσωτερικής προσφυγιάς έληξε οριστικά. Τώρα με το νέο μας γήπεδο θα έχουμε την ευκαιρία για επιτυχίες και τίτλους. Δεν είμαστε σίγουροι ότι όσοι δεν θέλουν το γήπεδο θα σταματήσουν εδώ τις αντιδράσεις τους. Τα θεμέλια είναι θεμέλια ψυχής, είναι του κόσμου της ΑΕΚ που δεν θα επιτρέψει άλλο ξεριζωμό. Το γήπεδο θα χτιστεί οπωσδήποτε. Σήμερα ανοίγει η θύρα ιστορίας. Ας την διαβούμε όλοι», είπε ο πρόεδρος των παλαιμάχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x