Stoiximan Super League

Σερί για το 8ο σερί πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του στρέφει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να κάνει ένα σερί από νίκες, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στην Κέρκυρα.

Μετά τον οριστικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα του Τάκη Λεμονή στρέφεται στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της και την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Η αρχή γίνεται απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στην Κέρκυρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αποδείξει πως… πουλάει ακριβά το τομάρι του και φέτος έχει μόλις μία ήττα στην έδρα του και έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ένα ματς-παγίδα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι χρειάζονται να κάνουν ένα σερί από νίκες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και φυσικά στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό πλάνο, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ρομαό και Οτζίζα με τον Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Μάριν, με τον Ανσαριφάρντ να επανέρχεται στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Καπίνο, Μποτία, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μπεν και Σεμπά. Εκτός παραμένει ο Εμενίκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x