Stoiximan Super League

Σερί και επαφή με κορυφή ψάχνει ο Ατρόμητος

Στη Ριζούπολη ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Ατρόμητο να ψάχνει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, με την οποία θα καταφέρει να πλησιάσει στον πόντο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα καλείται να συνεχίσει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό επικράτησαν σε βάρος του Πλατανιά, του Λεβαδειακού και της Κέρκυρας, αποδίδοντας κατά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη γεύση της νίκης από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν και κέρδισαν με σκορ 4-3 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κάναντι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν με ενδεχόμενη υποτροπή. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μάντσον, όμως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Σάκιτς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Απόλλων θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Χουάρες άλλα και τους Μπιτζιμίν, Βαλλιάνο, Μπαμπιάρζ, Μάατσι που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x