Ισπανία

Σέρτζι Ρομπέρτο: «Θέλω να είμαι σημαντικός»

Να συνεχίσει να νιώθει σημαντικός στην Μπαρτσελόνα επιθυμεί ο Σέρτζι Ρομπέρτο, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αποτελεί βασικό γρανάζι της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κεντρικός της μέσος Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, αισιοδοξεί πως πλέον θα αγωνίζεται στη φυσική του θέση και όχι σε αυτή του δεξιού μπακ.

« Όταν ο προπονητής με ξεκίνησε στο Μπερναμπέου, αυτό ήταν κάτι που μου έδωσε μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση», ήταν τα πρώτα λόγια του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, θα τολμούσα να πω και κρίσιμο για την καριέρα μου, φέτος να αγωνίζομαι πολλές περισσότερες φορές ως βασικός. Αισθάνομαι πολύ άνετα, με το να αγωνίζομαι στη φυσική μου θέση», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νίκη επι της Μπέτις, αφιερώνοντάς τη στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεση στη Βαρκελώνη: « Γνωρίζαμε ότι η Μπέτις θα προσπαθήσει να παίξει από πίσω, όμως εμείς κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε τη κατοχή και να σκοράρουμε δυο φορές. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη αυτή στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεση της Βαρκελώνης».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρομπέρτο, είναι «προϊόν» της Μασία και αγωνίζεται στη πρώτη ομάδα από το 2010, έχοντας έκτοτε καταγράψει 156 συμμετοχές και επτά τέρματα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x