Ισπανία

Σέρχιο Ράμος: «Δεν θα τρελαθούμε κιόλας»

Διαβάστε όσα είπε ο «χρυσός» σκόρερ της Ρεάλ στο clasico για το τέρμα του και την βαθμολογική απόσταση της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα.

Ικανοποιημένος για την ισοπαλία στο «Καμπ Νου» δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος. Ο σκόρερ της Ρεάλ στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα τόνισε πως το 1-1 αποτελεί θετικό αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές για την ομάδα του που διατήρησε τους Καταλανούς σε απόσταση ασφαλείας. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

«Ήταν απαραίτητο το να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Η ομάδα πήγε καλά και κατά την άποψή μου ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα δίκαιο. Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου, το οποίο ήρθε έπειτα από όμορφη μπαλιά του Μόντριτς. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πάντως ο ένας βαθμός είναι πάντα καλύτερος απ’ το να μην πάρεις κανέναν. Η διαφορά (στην κορυφή με +6) αποτελεί επιβράβευση για την δουλειά μας από το ξεκίνημα. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας, υπάρχει αρκετός δρόμος στη σεζόν και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», είπε ο αρχηγός των μερένχες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x