Γαλλία

Η πρώτη εικόνα του Σέρχιο Ρίκο στο νοσοκομείο: Έχει χάσει το 30% της μυϊκής του μάζας

Ο Σέρχιο Ρίκο αναρρώνει από τη σοκαριστική πτώση που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο δρόμος της αποκατάστασης όμως είναι μακρύς...

Την πρώτη εικόνα του Σέρχιο Ρίκο, έστω και αν όχι ολοκληρωμένη αφού φαίνεται μόνο ένα μικρό μέρος του σώματός του, δημοσίευσε η σύζυγός του, Άλμπα Σίλβα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί αναρρώνει από τη σοκαριστική πτώση από άλογο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Μετά από 22 μέρες σε κώμα, ο 29χρονος άσος ανέκτησε τις αισθήσεις του και την επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο ο δρόμος της πλήρους αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ρίκο έχασε πάνω από 20 κιλά και απώλεσε περίπου το 30% της μυϊκής του μάζας. Οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι για το αν θα καταφέρει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, αφού θα είχε πεθάνει ακαριαία σε περίπτωση που το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μισό εκατοστό πιο βαθύ!

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η δημοσιογράφος Άλμπα Σίλβα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα: «Δεν έχω πολλά να πω, ή ίσως επειδή μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα τα συναισθήματα που ένιωσα κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών, αλλά προτιμώ να έχω στο μυαλό μου το σημαντικό, ότι είμαστε καλά και ότι δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την τόση στοργή σε κάθε χειρονομία και μήνυμά σας».

Στην ίδια δημοσίευση, η Άλμπα Σίλβα συμπεριέλαβε μια άλλη φωτογραφία με ένα μήνυμα σε μαυροπίνακα, προφανώς από τον Ρίκο, που έγραφε: «Καλημέρα μικρή! Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x