Γαλλία

«Σφαγή» για τη δεύτερη θέση

Το παιχνίδι στο «Ζερλάν» ανάμεσα στη Λυών και τη Σεντ Ετιέν είναι αυτό που ξεχωρίζει στη 13η στροφή του «Σαμπιονά», με τη μάχη για τη δεύτερη θέση να συνεχίζεται. Ακάθεκτη προελαύνει η Παρί.

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να προχωρά ακάθεκτη και να βρίσκεται μόνη, πρώτη και άνετη στην κορυφή, μετά από 13 αγωνιστικές στο «Σαμπιονά», η μάχη για τη δεύτερη θέση... καλά κρατεί.

Οι Λυών, Ανζέ και Σεντ Ετιέν ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, ενώ Καέν και Μονακό, ακολουθούν κατά πόδας, Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μόλις 5 βαθμοί χωρίζουν τον δεύτερο από τον δέκατο, με τη «σφαγή» πίσω από την Παρί να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι προβολείς στρέφονται στο «Ζερλάν», όπου η Λυών υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με την Ανζέ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς. Για τη Λυών θα απουσιάζει ο Νταμίλ Φεκίρ που είναι τραυματίας, χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Σεντ Ετιέν.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η πρωτοπόρος Παρί θα υποδεχθεί την ουραγό Τουλούζ και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα μεσοβδόμαδα στη Μαδρίτη, από τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς τον τραυματία Μάρκο Βεράτι, καταστρώνει τα πλάνα του ο Λοράν Μπλαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή (6/11)

Ανζέ – Ρεν (21.30)

Σάββατο (8/11)

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ (18.00)
Καέν – Γκιγκάμπ (21.00)
Μονπελιέ – Ναντ
Λοριάν – Τρουά
Ρενς – Αζαξιό
Λιλ – Μπαστιά

Κυριακή (9/11)

Μαρσέιγ – Νις (18.00)
Μπορντό – Μονακό (22.00)
Λυών – Σεντ Ετιέν

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Παρασκευή (20/11)

Νις – Λυών

Σάββατο (21/11)

Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν
Μπαστιά – Αζαξιό
Τρουά – Λιλ
Μονπελιέ – Ρενς
Μονακό – Ναντ
Γκιγκάμπ – Τουλούζ

Κυριακή (22/11)

Καέν – Ανζέ
Ρεν – Μπορντό
Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x