Γερμανία

«Σφαλιάρα» της Βέρντερ στη Λειψία (vids)

Μεγάλη νίκη πέτυχε (3-0) η Βέρντερ επί της Λειψίας, παίρνοντας σημαντική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή. Σε τροχιά Ch. League παραμένει η Χόφενχαϊμ. Κράτησε όρθια την Άουγκσμπουργκ ο Σταφυλλίδης.

Τη νίκη του Σαββατοκύριακου πέτυχε στη Γερμανία η Βέρντερ, σαρώνοντας 3-0 τη δεύτερη της βαθμολογίας, Λειψία, που έκανε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και αν η Μπάγερν νικήσει την Κυριακή στην έδρα της Γκλάντμπαχ θα ξεφύγει 13 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Αυτό ήταν το τέταρτο… τρίποντο των γηπεδούχων στα πέντε τελευταία ματς τους στο πρωτάθλημα και έτσι πήραν ακόμα μια γερή ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρηθούν στην πρώτη κατηγορία. Αντιθέτως, πρόκειται για τη δεύτερη σερί ήττα της Λειψίας, που κάνει εξαιρετική σεζόν, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη και να «χτυπήσει» τον τίτλο. Αν η Μπάγερν επικρατήσει της Γκλάντμπαχ την Κυριακή θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.



Όρθια με τον Κώστα Σταφυλλίδη η Άουγκσμπουργκ. Ο Έλληνας μπακ-χαφ ισοφάρισε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ με ένα σεντερφορίσιο γκολ και η ομάδα του πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στο… τελικό ταμείο που θα κάνει.



Συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις η Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν που δεν μπορεί να βάλει τέλος στον κατήφορό της, μετρώντας και μετράει τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς και έχει χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είναι σταθερά εντός της πρώτης τετράδας και είναι στο χέρι να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.



Η Βόλφσμπουργκ δείχνει να επανακάμπτει, αφού πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το 1-0 επί της Ντάρμσταντ και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με το πολύτιμο γκολ του Μάριο Γκόμεζ. Στο βασικό σχήμα των «λύκων» ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης.



Σε τροχιά Ευρώπης παραμένει και η Κολωνία που σε ένα χορταστικό ματς επικράτησε 4-2 στην αναμέτρηση με τη Χέρτα, πλησιάζοντάς την στους τρεις βαθμούς και είναι έκτη, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Άιντραχτ.



Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 17/3

Ντόρτμουντ-Ίνγκολσταντ 1-0
(14’ Ομπαμεγιάνγκ)

Σάββατο, 18/3

Βόλφσμπουργκ-Ντάρμσταντ 1-0
(45' + 1' Γκόμεζ)

Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου 4-2
(6' Οσάκο, 36', 38', 63' Μοδέστε-50' πεν. Ιμπίσεβιτς, 69' Μπρουκς)

Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1
(38' Σταφυλλίδης-30' πεν. Νειντελεχνερ)

Βέρντερ Βρέμης-Λειψία 3-0
(35' Γιουνούζοβιτς, 59' Γκριλίτσχ, 90' Κάινζ)

Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν 1-0
(62' Βάγκνερ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο (19:30)

Κυριακή, 19/3

Μάιντς-Σάλκε (16:30)
Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Παρασκευή, 31/3

Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ (21:30)

Σάββατο, 1/4

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Σάλκε-Ντόρτμουντ
Αμβούργο-Κολωνία
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης
Λειψία-Ντάρμσταντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή, 2/4

Ίνγκολσταντ-Μάιντς (16:30)
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ (18:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x