Stoiximan Super League

Σφίγγει από νωρίς ο... κλοιός στον Ατρόμητο

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε η φετινή σεζόν στον Ατρόμητο εξαιτίας της εμφάνισης και της ήττας με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, γεγονός που βάζει στην... πρίζα άπαντες στο Περιστέρι από πολύ νωρίς.

Κακή εμφάνιση, τρία γκολ παθητικό και παράδοση με κατεβασμένα χέρια...

Κάπως έτσι προέκυψε η χθεσινή ήττα του Ατρόμητου με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, με αποτέλεσμα το κλίμα να χαλάει από νωρίς στο Περιστέρι.

Για την ακρίβεια και με βάση τη χθεσινή αγωνιστική εικόνα, η «κυανόλευκη» διοίκηση είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει καταστάσεις της περσινής περιόδου, καθώς μπορεί πέρυσι τέτοιο καιρό να υπήρχε η δικαιολογία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και η ανάγκη προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο έτσι χάθηκε χρόνος και ουσιαστικά το... τρένο της πεντάδας.

Αυτό θέλουν να αποφύγουν φέτος στον Ατρόμητο, αφού μπορεί να μην υπάρχει ο αυτοσκοπός της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το επίπεδο είναι για μια ήττα από τον ΠΑΣ και μάλιστα όπως η χθεσινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο κλοιός γύρω από παίκτες και τεχνική ηγεσία έχει σφίξει σε μεγάλο βαθμό μετά τη χθεσινή ήττα και αν θέλουν όλοι να αισθάνονται πιο σίγουροι για τη θέση τους, θα πρέπει η αλλαγή να είναι άμεση και δραστική από την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Άλλωστε, αποτελεί κοινή πεποίθηση στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης ότι το ρόστερ της ομάδας είχε διαμορφωθεί στον απόλυτο βαθμό από τις πρώτες μέρες Ιουλίου (μόνο ο Τόνσο ήταν η τελευταία μεταγραφή κι αυτή επειδή προέκυψε η πώληση του Ματέι) και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπάρχει αγωνιστική ετοιμότητα και όχι η εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες».

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x