Γενικά

Σφίγγει ο κλοιός για Μπλάτερ-Πλατινί

Νέα στοιχεία που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας και αφορούν το σκάνδαλο FIFA – UEFA επικαλείται βρετανική εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει ότι φέρνει σε πιο δύσκολη θέση Μπλάτερ - Πλατινί.

Όλο και πιο «δυνατά» παίζει το σενάριο του ισόβιου αποκλεισμού του Σεπ Μπλάτερ και του Μισέλ Πλατινί, οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν τιμωρηθεί με 90 ημέρες απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

Το σκάνδαλο που ταλανίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την UEFA δεν λέει να κοπάσει και, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, υπάρχουν νέα στοιχεία που επιβαρύνουν τους προέδρους τους.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», σύμφωνα με πηγή μέσα από τη FIFA υπάρχουν και νέα στοιχεία, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία αφορούν σε οικονομικά αδικήματα και τα οποία ενδέχεται να επιφέρουν βαριές τιμωρίες για τους κ.κ. Μπλάτερ και Πλατινί.

Μάλιστα, για τον Ελβετό παράγοντα υπάρχουν και έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία αποδεικύνεται ότι γνώρισε για δωροδοκίες στη FIFA, μεταξύ άλλων και της υπόθεσης Γουόρνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x