Ελλάδα

Σφίγγει τα… λουριά στην Εθνική ο Σκίμπε

Αποφασισμένος να επιβάλλει τον δικό του «νόμο» στην Εθνική έδειξε με το καλημέρα ο Μίχαελ Σκίμπε. Στην πρώτη προπόνηση ο Γερμανός μοίρασε… κάμψεις, ενώ απαγόρευσε τη χρήση κινητών την ώρα του φαγητού.

Την πειθαρχία που τόσο εμφανώς έλειψε το προηγούμενο διάστημα από την Εθνική έδειξε διατεθειμένος να επαναφέρει ο Μίχαελ Σκίμπε.

Από την πρώτη του κιόλας προπόνηση, ο Γερμανός έδειξε αδιαπραγμάτευτος τόσο στον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος, όσο και στους κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται στο εσωτερικό της ομάδας.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Goal», κατά τη διάρκεια των ασκήσεων με τελειώματα φάσεων σημείωνε τα ποσοστά ευστοχίας κάθε παίκτη, μοιράζοντας κάμψεις σε όσους δεν τα πήγαιναν καλά και συμμετέχοντας μάλιστα και ο ίδιος στην άσκηση.

Πέρα απ’ αυτό, οι παίκτες έφτασαν ήδη ντυμένοι στο γήπεδο για την προπόνηση, ενώ μετά το τέλος της επέστρεψαν αμέσως στο ξενοδοχείο, αφού ο Σκίμπε δεν θέλει να χάνεται χρόνος πριν και μετά το πρόγραμμα. Τη δική της σημασία, δε, έχει και η απαίτησή του σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα, τη χρήση των οποίων απαγόρευσε κατά τη διάρκεια των γευμάτων στο εστιατόριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x