Ιταλία

«Σφήνα» της Βερόνα για Ρινάλντι

Ενδιαφέρον της Βερόνα για την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος.

Ο Παναθηναϊκός καταβάλει το τελευταίο διάστημα μεγάλη προσπάθεια να προσθέσει στο ρόστερ του τον Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Ρινάλντι από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως ετοιμάζεται να κάνει οικονομική υπέρβαση.

Το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου παίκτη ανήκει στην Κολόν Σάντα Φε, όμως ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και η Αρχεντίνος που κατέχει το υπόλοιπο ποσοστό του, βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες για την παραχώρησή του. Δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου και συγκεκριμένα του «Tuttob», αναφέρει πως τις τελευταίες ώρες, η Ελλάς Βερόνα, που υποβιβάστηκε φέτος στην Serie B, είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ προσθέτει στη λίστα με τους… μνηστήρες του Ρινάλντι την Κάλιαρι. Το αν αληθεύει το ρεπορτάζ των ιταλών θα φανεί τις επόμενες ώρες, καθώς και από τον Παναθηναϊκό, έχουν ξεκαθαρίσει πως οι εξελίξεις για αυτή τη δύσκολη περίπτωση θα είναι τελεσίδικες τις επόμενες μία-δύο ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x