Κύπρος

Σηφάκης: «Με ενδιαφέρει η προοπτική του ΑΠΟΕΛ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, εφόσον η κυπριακή ομάδα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Διονύση Χιώτη εξετάζεται ο Μιχάλης Σηφάκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου.

Συγκεκριμένα, στη Μεγαλόνησο υποστηρίζουν ότι οι νταμπλούχοι ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του Κρητικού τερματοφύλακα, ο οποίος από την πλευρά του δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Είναι μια μεγάλη ομάδα, κάνει πρωταθλητισμό και έχει προοπτικές», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος γκολκίπερ στην εφημερίδα Goal και πρόσθεσε:

«Ασφαλώς με ενδιαφέρει να αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ. Το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ, οπότε εάν έλθει κάτι, δεν θα πω όχι. Είναι μεγάλο κίνητρο για τον κάθε παίκτη να διεκδικήσει και να καταφέρει να αγωνισθεί στους ομίλους του Champions League. Είναι υψηλό το επίπεδο. Είμαι σε αναμονή και θα δούμε. Η προοπτική του ΑΠΟΕΛ, όπως είπα προηγουμένως, με ενδιαφέρει. Είναι μια μεγάλη ομάδα, κάνει πρωταθλητισμό και έχει προοπτικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x