Stoiximan Super League

«Σιγή» από Ολυμπιακό για Γκαρσία, ήδη στην Αθήνα λένε οι Ισπανοί

Καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού για τα δημοσιεύματα από την Καταλονία που μιλούν για δεδομένη συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρσία. Ήδη στην Αθήνα ο προπονητής, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Σιγή ιχθύος που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και από κάποιους ερμηνεύεται ως… ύποπτη, τηρείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα καταλανικά δημοσιεύματα που μιλούν για δεδομένη συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρσία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όχι σε κάθε δημοσίευμα (από τα εκατοντάδες) που αφορά παίκτη ή προπονητή, αλλά τουλάχιστον σε όσα κρίνονται ως σοβαρά υπάρχει τοποθέτηση από την ΠΑΕ, είτε μέσω διαρροής είτε από τον Κώστα Καραπαπά, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση… τίποτα.

Αν αυτό οφείλεται στο εορταστικό κλίμα των ημερών ή μπορεί να σημαίνει κάτι, θα διαπιστωθεί πάντως αργά ή γρήγορα. Πιθανώς και μέσα στη μέρα να υπάρχει τοποθέτηση της ΠΑΕ επί του θέματος που έχει προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν και μάλιστα αναφέρουν πως ο Καταλανός τεχνικός που πρόσφατα αποχώρησε από τη Σεντ Ετιέν είναι ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x