Stoiximan Super League

Σιγουριά εν όψει έφεσης στον ΠΑΣ

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά το «κόκκινο» της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Καμία ανησυχία δεν επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων να μην χορηγήσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με το «Goal», οι Ηπειρώτες παρουσιάζονται σίγουροι για τη θετική έκβαση της υπόθεσής τους, ενώ σκοπεύουν να καταθέσουν τη Δευτέρα κιόλας έφεση.

Η σιγουριά της διοίκησης του «Άγιαξ της Ηπείρου» βασίζεται στο γεγονός ότι μόλις ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για τη ρύθμιση των 100 δόσεων στην Εφορία με το TaxisNET, θα μειωθεί στο μισό το χρέος των 6,4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, υπήρξε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 1,1 εκατ. ευρώ στον σύλλογο, χρήματα που φέρονται να έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώληση των Κοροβέση και Χαρίση στον ΠΑΟΚ, ενώ έχουν διακανονιστεί οι οφειλές σε πρώην εργαζόμενους στην ομάδα όπως ο Στεφάν Ντεμόλ και Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x