Stoiximan Super League

Σιγουριά για αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας για αδειοδότηση υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Σε καλό δρόμο οι τελευταίες επαφές για τους διακανονισμούς.

Την προσεχή Παρασκευή θα πρέπει να καταθέσει ο Παναθηναϊκός τον πλήρη φάκελο προς εξέταση στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εργάζονται πυρετωδώς εδώ και εβδομάδες για να διευθετήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, σχεδόν σιγουριά, πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Goal, ήδη έχουν γίνει οι 42 από τους 54 διακανονισμούς που πρέπει να ολοκληρωθούν προκειμένου να είναι τακτοποιημένες όλες οι οφειλές. Ανάμεσα στα εκκρεμή ζητήματα είναι αυτά των Σάντσεθ, Γκονζάλες, Τοτσέ, Καραγκούνη και Σεϊταρίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο και η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ θα αρχίσει τη Δευτέρα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι παίκτες θα υποβληθούν σε μετρήσεις για να δει ο προπονητής και οι συνεργάτες του το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x