Ισπανία

Σιγουριά στη Βαρκελώνη για την αποχώρηση του Νεϊμάρ – Ποιος ο ρόλος του Ντάνι Άλβες

Οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα είναι πεπεισμένοι ότι θα αποχωρήσει ο Νεϊμάρ, όπως και ότι ο Ντάνι Άλβες έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στη Βαρκελώνη είναι όλοι πεπεισμένοι ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή με τον Βραζιλιάνο να έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι λόγοι που τον οδηγούν στο Παρίσι. Φυσικά και είναι τα χρήματα, ένας από αυτούς ίσως και ο κυριότερος αλλά υπάρχει ακόμη ένας αρκετά σημαντικός. Η παρουσία του Ντάνι Άλβες.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Νεϊμάρ λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του το γεγονός ότι στην Παρί θα είναι συμπαίκτης με τον Άλβες με τον οποίο έχει αρκετά στενή φιλία. Μάλιστα, πιστεύουν ότι ο Άλβες έχει βάλει το... χεράκι του για να πειστεί να μετακομίσει.

Ένας από τους τρόπους το έκανε ήταν και μέσω του instagram, πιστεύουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μέσω της ανάρτησης που είχε κάνει και στην οποία έκανε λόγο για «μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να λάβει».

Τώρα, εκτιμούν στην Βαρκελώνη πως δεν αναφερόταν στον ίδιο ο Ντάνι Άλβες αλλά ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Νεϊμάρ για την απόφαση που έπρεπε να πάρει ή που είχε πάρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x