Stoiximan Super League

Σιγουριά στη Λας Πάλμας για Χιμένεθ

Τη βεβαιότητα ότι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεδομένα αποχωρεί από την ΑΕΚ, θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λας Πάλμας έχουν στον ισπανικό σύλλογο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Προς Λας Πάλμας ο Μανόλο Χιμένεθ!

Το «διαζύγιο» του 54χρονου τεχνικού με την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Ισπανός προπονητής είναι κοντά στο να αναλάβει τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Primera Division και υποβιβάστηκε στη Segunda Division.

Σε επικοινωνία του sport-fm.gr και του Γιάννη Σταυρόπουλου με τον δημοσιογράφο του laprovincia.es, Χοσέ Μεντόσα, που την Πέμπτη αποκάλυψε την πρόταση του ισπανικού συλλόγου στον έμπειρο τεχνικό, προέκυψε σιγουριά από την πλευρά της Λας Πάλμας για συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και από αυτήν την πλευρά η ύπαρξη προτάσεων από δύο ακόμη συλλόγους για τον 54χρονο προπονητή.

Ο Ανδαλουσιάνος ήταν εξ’ αρχής η πρώτη επιλογή, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί τον τελευταίο καιρό και μια περίπτωση που εξετάστηκε σοβαρά είναι και του Πέπε Μελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x