Stoiximan Super League

Σιλά: «Σημαντική η υποστήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού»

Τη σημασία που έχει για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού η στήριξη των οπαδών, όπως συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξήγησε ο Γιακουμπά Σιλά.

Στην υποστήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες της ομάδας αναφέρθηκε ο Γιακουμπά Σιλά, φέρνοντας ως παράδειγμα την παρουσία τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός χαφ στην «Πράσινη»

Για την στήριξη των οπαδών στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες: «Σίγουρα. Για μένα που είμαι λίγο καιρό εδώ, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοια υποστήριξη. Είναι πολύ σπουδαίο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και παίζουμε πλέον και για αυτούς. Θέλουμε να νικάμε για αυτούς. Οι οπαδοί μας αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Και μας κάνουν να πολεμάμε κάθε μέρα για εκείνους...».

Για τη νίκη επί της ομάδας του Γιάννη Πετράκη: «Η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική για όλους, για τον σύλλογο, για τους οπαδούς και προφανώς και για εμάς. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο από τον κόσμο μας και πως από εδώ και πέρα θέλουμε να είναι έτσι και... καλύτερα η ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση όταν βλέπεις τον κόσμο να είναι δίπλα σου με αυτό τον τρόπο. Όλοι ξέρουν, σε όλο τον κόσμο, τη δύναμη που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και το μέγεθος του συλλόγου και στο τελευταίο παιχνίδι μας, είδαμε ένα μέρος από αυτή τη δύναμη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τη βελτίωση που σημειώνει η ομάδα: «Σίγουρα χρειαστήκαμε λίγο χρόνο, μέχρι να βρούμε το σύστημα που μας ταιριάζει και να βρεθούμε και μεταξύ μας. Είμαστε πολλοί οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να αποκτήσουμε "χημεία" και ομοιογένεια και να αποδείξουμε τις πραγματικές μας ικανότητες στο υπόλοιπο της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x