Αγγλία

Σίλβα: «Καμία βουτιά από τον Ριτσάρλισον»

Τον Ριτσάρλισον υπερασπίστηκε ο προπονητής της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορείται από τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ πως «βούτηξε», για να κερδίσει το πέναλτι.

Τον Ριτσάρλισον υπερασπίστηκε ο προπονητής της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορείται από τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ πως «βούτηξε», για να κερδίσει το πέναλτι, στο ματς του Vicarage Road.

Ορθώς καταλογίστηκε το πέναλτι κατά τον Πορτογάλο κόουτς των «hornets», ο οποίος στην συνέχεια, πήρε το μέρος του Βραζιλιάνου επιθετικού, που κατά την άποψή του, άδικα κατηγορείται, από τον τεχνικό των «κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα ο Μάρκο Σίλβα, έριξε τα «βέλη» του κατά του Αλσατού ομολόγου του, που κατηγορεί τον Ριτσαρλίσον για «θέατρο», δηλώνοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Vicarage Road»:

«Είδα το πέναλτι και σέβομαι την άποψη του διαιτητή. Δεν υπάρχει καμία ‘’βουτιά’’ η κανένα ‘’θέατρο’’ από τον ποδοσφαιριστή μας. Ο Ριτσαρλίσον έχει κερδίσει τα περισσότερα φάουλ στην Πρέμιερ Λιγκ και οι αντίπαλοί μας μιλάνε για ‘’βουτιές’’ και ‘’θέατρα’’. Κερδίζει τα φάουλ σαν τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x