Stoiximan Super League

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους που θέτει στη νέα αγωνιστική σεζόν δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην παρουσίασή του.

Σίγουρος για την ποιότητα του ρόστερ του εφετινού Παναθηναϊκού αλλά και για την δίψα των παικτών που αποκτήθηκαν να κατακτήσουν τίτλους με τους πράσινους ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε -και εκείνος με τη σειρά του- ότι φέτος μπορεί να είναι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε σήμερα, μαζί με τη νέα φανέλα αλλά και τους νέους της παίκτες, και ανέπτυξε τις σκέψεις τους για την ομάδα.

«Σας είχα πει ότι θα γυρίσω και πιστεύω ότι τα λόγια έχουν μεγάλη αξία. Για αυτό και γύρισα», τόνισε -αρχικά- για την απόφασή του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι ένας από τους στόχους του είναι να μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες τις εμπειρίες του για το ποδόσφαιρο, ανεβάζοντας το επίπεδο.

inner

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

-για τη φανέλα:
«Είναι μια όμορφη φανέλα, πιστεύω πως το νέο στιλ θα φέρει τύχη στην ομάδα μας»

-για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:
Είναι μεγάλη η χαρά μου που επέστρεψα στον σύλλογο γιατί είναι κομμάτι της οικογένειας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση και για την πρόσκληση. Το τελευταίο διάστημα με ελάχιστο ύπνο προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κόσμου του Παναθηναϊκού

-για την ομάδα:
Μερικοί παίκτες μόλις ήρθανε όμως ξέρουνε να κάνουν το καθήκον τους. Για μένα η σεζόν ξεκινάει από τον πρώτο αγώνα.

-για τα έργα που γίνονται στο προπονητικό κέντρο:
Σας είχα πει ότι θα γυρίσω και πιστεύω ότι τα λόγια έχουν μεγάλη αξία. Για αυτό και γύρισα. Ό,τι βλέπετε είναι αυτό πάνω στο οποίο πιστεύουμε. Αν χρειάζεται κάτι περισσότερο το συζητάω με τον κ. Στραματσόνι και τον πρόεδρο. Υπάρχει δίψα μεγάλη για να κάνουμε κάτι καλό και να πάμε ψηλά την ομάδα»

-για την ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας:
Φυσικά αυτός είναι σημαντικός στόχος για εμάς. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα και να αντιμετωπίζουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν. Θα δουλεύουμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε και έχουμε το κίνητρο για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για μένα όλα είναι θέμα δουλειάς και αν δουλέψουμε θα καταφέρουμε και πάλι να βγάλουμε μεγάλους παίκτες που είναι πολύ βασικό για την ομάδα. Για μένα το θέμα είναι να δουλέψω με τον κ. Στραματσόνι και τον κ. Σαμαρά»

-για την απουσία πολλών Ελλήνων από το ρόστερ;
«Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Άσχετα από Έλληνες παίκτες και μη. Σημασία έχει να έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Κοιτάμε και τους Έλληνες αλλά πρώτα από όλα παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν»

-εάν μπορεί να μεταδώσει την εμπειρία του και στους παίκτες:
Αυτή είναι μια πρόκληση από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ. Ρώτησα ποιος είναι ο στόχος μας και τι θέλουμε να κάνουμε. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο και εγώ προσωπικά κοιτάω τους στόχους μας. Όταν είσαι μέσα στην ομάδα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός στο εξωτερικό. Όταν πιστέψει στις δυνατότητες σου μπορείς να τις μεταφέρεις σε όλο τον κόσμο. Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους σημασία έχει να δούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Τους έχουμε ανάγκη και τους θέλουμε δίπλα μας»

-για το πρωτάθλημα:
«Φυσικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο και μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x