Κύπρος

Σίλντενφελντ: «Κόλαση η Κύπρος»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν την… παλεύει με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία στην Κύπρο.

Από το Ζάγκρεμπ στην Κύπρο, δεν είναι και εύκολη η μετάβαση καλοκαιριάτικα. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που ανήκει εδώ και λίγες μέρες στην Ανόρθωση, δεν αντέχει τη ζέστη που έχει συναντήσει.

«Είναι λες και βρίσκεσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά, σαν να ήσουν στην έρημο. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες. Είμαι λίγο σοκαρισμένος με τις συνθήκες θερμοκρασίας της Κύπρου. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα. Είναι αρκετά κουραστικό και σου παίρνει όλη την ενέργεια. Εδώ κουράζεσαι μόνο με την έκθεση στον ήλιο», δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός στους συμπατριώτες του.

Πάντως αγωνιστικά αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. «Η Ανόρθωση στο παρελθόν αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Τότε βρισκόταν στην προεδρία ο Αντρέας Παντελή. Στην συνέχεια ο πρόεδρος αποχώρησε και η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα, ωστόσο ο Παντελή επέστρεψε και τώρα χτίζεται μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες», ανέφερε ο άλλοτε άσος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x