Euro 2016

Σίλντενφελντ στον ΣΠΟΡ FM: «Έχω συμβόλαιο, θέλω πρώτα να ηρεμήσω»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Κροατίας από την Πορτογαλία, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ μίλησε και για τα σενάρια που τον φέρνουν στην Ελλάδα.

Φανερά πικραμένος από τον αποκλεισμό που υπέστη η Κροατία από την Πορτογαλία παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός τόνισε ότι η Πορτογαλία δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο, προσθέτοντας ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο αμυντικό πλάνο της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, ενώ σε ερώτηση για τα σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σημείωσε ότι δεν είναι ελεύθερος, αφού έχει συμβόλαιο και θα εξετάσει τις επιλογές του τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ:

Για το ματς: «Η Πορτογαλία δεν ήταν καν στο ματς, αλλά το κέρδισε. Λένε ότι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά εμείς βρεθήκαμε στην κακή πλευρά. Ήμασταν καλοί και παίξαμε καλά, αλλά δεν φτάσαμε στην ίδια απόδοση όπως στους ομίλους. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η Πορτογαλία, καθώς σε σχέση με τα ματς των ομίλων αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμύνθηκε πίσω από τη σέντρα, κάτι στο οποίο τελικά δεν ανταποκριθήκαμε».

Για το τελευταίο ματς του Ντάριο Σρνα: «Πρόκειται για έναν φανταστικό τύπο! Είναι πάντα εκεί για τα νέα παιδιά. Τον θυμάμαι κι εγώ όταν ξεκίνησα στην Εθνική, που ήταν πάντα δίπλα μου. Έρχονται νέα παιδιά από πίσω που μπορούν να καλύψουν το κενό. Πάντως σίγουρα για έναν ανεπανάληπτο τύπο».

Για τα σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να καθαρίσει το κεφάλι μου. Είμαι επαγγελματίας. Έχω συμβόλαιο, άρα δεν είμαι ελεύθερος. Στην Ελλάδα έχω ζήσει τα καλύτερά μου χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x