Stoiximan Super League

Σίλντενφελντ: «Θα δούμε αν θα ανανεώσω…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε στον κροατικό Τύπο για το θέμα του συμβολαίου του συνδέοντάς το με την οικογένειά του, που βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ.

Ένα από τα εκκρεμή ζητήματα στον Παναθηναϊκό είναι αυτό του συμβολαίου του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας. Ο 30χρονος άσος δείχνει να περιμένει μια κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, για να τακτοποιήσει και τα… οικογενειακά του.

«Όποτε έχω την ευκαιρία, πετάγομαι μέχρι το Ζάγκρεμπ, γιατί η μεγάλη μου κόρη άρχισε σχολείο και θα ήταν δύσκολο γι’ αυτή να έρθει εδώ και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Όταν μπορούν, η σύζυγος και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα. Για την ώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν όλα πάνε καλά και αν επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα δούμε τι μου προσφέρουν και ίσως τότε η οικογένειά μου θα έρθει σε μένα», ανέφερε ο «Σίφο» στον κροατικό Τύπο.

Παράλληλα ρωτήθηκε για το πότε θα αρχίσει ξανά η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Την Τετάρτη είναι η μέρα κρίσης για μας», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x