Ισπανία

Σίλεσεν: «Δεν είμαι εχθρός του Τερ Στέγκεν»

Ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Γιάσπερ Σίλεσεν, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν από τον υγιή ανταγωνισμό με τον Τερ Στέγκεν.

Η Μπαρτσελόνα ενισχύθηκε στο έπακρο στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Γιάσπερ Σίλεσεν. Δεδομένης της ύπαρξης του Τερ Στέγκεν, ο Λουίς Ενρίκε θα έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο».

Ο Σίλεσεν, που κόστισε 13 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα», εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Τερ Στεγκεν, επισημαίνοντας πως ο ανταγωνισμός θα κάνει μόνο καλό στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός διεθνής τόνισε: «Ο Μαρκ είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και θέλω να φτάσω στο επίπεδό του. Ξέρω ότι είναι δύσκολο το να αγωνιστώ δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού».

Ενώ, συμπλήρωσε: «Ο προπονητής θα αποφασίσει για το ποιος θα παίζει, εγώ, παρόλα αυτά, δεν είμαι εχθρός του Τερ-Στέγκεν, είμαστε φίλοι».

Αξίζει να τονιστεί, τέλος, πως η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση του 27χρονου πορτιέρο δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις, αφού διατίθεται να κάνει ότι είναι εφικτό για να αποκτήσει τον Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x