Ιταλία

Σίλεσεν και μετά... Μπάρκας, Λόπες και Σιρίγκου για Ρόμα

Η Ρόμα έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Πάου Λόπες, κοιτάζει αυτή του «αλμυρού» Γιάσπερ Σίλεσεν, ενώ οι Ιταλοί συνεχίζουν να «παίζουν» το όνομα τού Βασίλη Μπάρκα στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Συνεχίζει να... παίζει το όνομα τού Βασίλη Μπάρκα στα ρεπορτάζ της Ρόμα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Corriere della Serra» της Ρώμης, οι «τζιαλορόσι» έχουν στοχεύσει μετά το «άκυρο» της Μπέτις για τον Πάου Λόπες στον Γιάσπερ Σίλεσεν. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα είναι και αυτός... αλμυρός και κοστίζει κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν θέλει να δώσει η Ρόμα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπενφίκα.

Στο ίδιο άρθρο, λοιπόν, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως μετά τον Σίλεσεν υπάρχει το όνομα τού τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα, όπως και του Αντονι Λόπες της Λιόν αλλά και του Σαλβατόρε Σιρίγκου της Τορίνο! Στα υπόψιν βρισκόταν και ο Αλέσιο Κράνιο αλλά η Κάλιαρι αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

Τέλος, υπάρχει επίσης και το όνομα του Ματία Περίν της Γιουβέντους αλλά η «μεγάλη κυρία» θα μπει σε συζητήσεις με την Ρόμα μόνο αν δοθεί ως αντάλλαγμα για να αποκτηθεί ο Νικολό Τζανιόλο, με τους Ρωμαίους να μην επιθυμούν την παραχώρηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x