Stoiximan Super League

Σημάδια ανατροπής με Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα της παραμονής του Μολέντο στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου που δείχνει θετικός στο παραπάνω ενδεχόμενο.

Μετά την πρώτη επαφή που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέντο στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, είχαν «παγώσει» οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στόπερ στις επαφές που είχαν γίνει τότε είχε προβάλλει τεράστιες απαιτήσεις, που άγγιζαν τις 700.000 ευρώ, και παράλληλα ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον έβαζε σε σκέψεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal News», τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να έχουν τροποποιηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο παραμονής του και δείχνει πιο θετικός σε αυτή την προοπτική.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η κατανόηση που έδειξε το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως έχει ομαλοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μολέντο δείχνει πιο ευδιάθετος στις προπονήσεις και όλα θα κριθούν τον ερχόμενο Μάιο, με το «τριφύλλι» να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βραζιλιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x