Stoiximan Super League

Σημάδια παραμονής και για τους τρεις!

Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για την ανανέωση των συμβολαίων των Σίλντενφελντ και Πέτριτς, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Πράνιτς. Πότε υπήρξαν οι σχετικές επαφές.

Τυπική διαδικασία αναμένεται να αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό η παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ και του Μλάντεν Πέτριτς για τους οποίους ήταν γνωστό ότι η διοίκηση σκοπεύει να τους προσφέρει νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της SportDay οι δύο παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά από τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Συγκεκριμένα, αυτή η επαφή έγινε λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μετά τον αγώνα με τη Βέροια (στις 22/03), όταν θα διακοπεί εκ νέου το πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η υπόθεση του Πέτριτς θεωρείται σχετικά πιο εύκολη από εκείνη του Σίλντενφελντ, αφού ο δεύτερος θα πρέπει να ρίξει πάρα πολύ τις απαιτήσεις του και αυτή τη στιγμή εισπράττει καθαρά 800.000 ευρώ (τις 300 χιλιάδες τις καλύπτουν οι πράσινοι και το υπόλοιπο ποσό η Ντιναμό Μόσχας που έχει δανείσει τον παίκτη).

Ωστόσο, ανάλογη κουβέντα αναμένεται να υπάρξει και για τον Ντάνιελ Πράνιτς, αν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016 και ίσως να υπάρξει επαφή για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά έναν χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x