Ισπανία

Σιμεόνε: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι ακόμα τόσο καλή όσο η Ρεάλ»

Καλύτερη ομάδα θεωρεί την Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αν και η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στην βαθμολογία της La Liga, η Ρεάλ που βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω της είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη τώρα. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα επανεμφανίστηκαν μετά την φυγή του Νεϊμάρ. Δεν έχουν σταματήσει να θέλουν την νίκη. Έχουν ένα μεγάλο νικηφόρο σερί και δεν κουράζονται», ανέφερε ο Αργεντίνος κόουτς.

«Δεν τους έχουμε κερδίσει στο πρωτάθλημα, αλλά πάντα παίζουμε καλά απέναντί τους. Πήραμε ισοπαλία στο πιο σημαντικό ματς που μας έδωσε και το πρωτάθλημα και τους έχουμε αποκλείσει δύο φορές από το Champions League. Δεν μας κέρδισαν τυχαία, είναι καλή ομάδα. Όμως εμείς είμαστε πιο δυνατοί στο Champions League και ελπίζουμε πως μπορούμε να τελειώσουμε αυτό το σερί στην La Liga», πρόσθεσε ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία νίκη της Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σε ματς πρωταθλήματος και ανεξαρτήτου έδρας, ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2010 όταν και επικράτησε με 2-1 (Φορλάν, Σιμάο – Ζλάταν) των «Καταλανών» στο «Βιθέντε Καλντερόν». Από τότε και μετά οι «μπλαουγκράνα» μετράνε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων (11 νίκες – 3 ισοπαλίες).

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x