Ισπανία

Σιμεόνε: «Καλύτεροι από πέρυσι»

Εν όψει της σημερινής πρεμιέρας με την Αλαβές, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν επαναπαύεται και θέλει να δει την ομάδα του καλύτερη φέτος στο κυνήγι του τίτλου.

Με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα να … ανοίγει τον χορό χθες κόντρα στη Μπέτις (6-2), ο Ντιέγκο Σιμεόνε σχολίασε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις και τα νούμερα της (συγκέντρωσε 88 βαθμούς πέρυσι), ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

«Χρειάζεται να βελτιωθούμε περισσότερο, συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Έχω δει την ομάδα κατά την περίοδο της προετοιμασίας και είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει καλά μέσα στο καλοκαίρι, παρά τις διαφορετικές χρονικά αφίξεις και αποχωρήσεις των παικτών μας».

Όσο για το αν θα κινηθούν περαιτέρω μεταγραφικά οι «ροχιμπλάνκος», ο Σιμεόνε δεν παρουσιάστηκε ξεκάθαρος:«Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμα για να ‘κλείσουμε’ κάποια μεταγραφή, αλλά μέχρι και την τελευταία μέρα δεν μπορώ να πω πως θα δεχτούμε τόσο να πάρουμε όσο και να αφήσουμε παίκτες».

Η Ατλέτικο ξεκινάει απόψε κόντρα στη νεοφώτιστη Αλαβές τις επίσημες υποχρεώσεις της, με τον «Τσόλο» να έχει το πλάνο του σε ετοιμότητα. «Θα ξεκινήσουμε με το 4-4-2 αλλά θα κάνουμε και αλλαγές μέσα στη σεζόν, αναλόγως με το τι βλέπουμε στο χορτάρι και με το ποιόν έχουμε αντίπαλο. Είμαστε ικανοί να αλλάζουμε πράγματα γρήγορα και αυτό μας δίνει έξτρα επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x