Champions League

Σιμεόνε: «Ξέρω ποιος θα παίξει δεξιά»

Ο τεχνικός της Ατλέτικο δεν έδειξε να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Χιμένεθ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μεγάλη η απουσία του Χιμένεθ αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει καταλήξει στον παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας στο αυριανό ματς με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο παραδέχθηκε ότι είναι αρκετά αγχωμένος για το παιχνίδι, έπλεξε το εγκώμιο του Ζιντάν και της δουλειάς του «βασίλισσα», ενώ ευχήθηκε να μην επηρεάσει ο διαιτητής με τις αποφάσεις του το παιχνίδι.

«Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένας πολύπλοκος αγώνας. Έχω πάντα άγχος για τα νοκ-άουτ ματς, είτε παίζουμε με τη Λεγανές, είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε με τη Λας Πάλμας. Ελπίζω να είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να εκμεταλλευθούμε τα κενά που μπορούν να μας παρουσιαστούν. Ξέρω πως η Ρεάλ θα μας πιέσει από την αρχή και θα προσπαθήσει να μας βάλει δύσκολα. Ξέρω ποιος θα παίξει στο », ανέφερε και συνέχισε: «Το έργο του Ζιντάν είναι θεαματικό. Εχει καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη ομάδα, πολύ, πολύ καλή».

Τέλος σχολίασε τη διαιτησία: «Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον διαιτητή. Ελπίζω όμως πως θα περάσει απαρατήρητος και αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x