Champions League

Σιμεόνε: «Ο Κόντε είναι καλύτερος από εμένα»

Τον θαυμασμό του για την Τσέλσι αλλά και τον Ιταλό προπονητή της, εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε μια έκρηξη ταπεινοφροσύνης.

Το να ακούς τον Ντιέγκο Σιμεόνα να δηλώνει πως ο Κόντε είναι καλύτερος από εκείνον, δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.

Κι όμως, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι, "υποκλίθηκε" στο έργο και τις ικανότητες του προπονητή της Τσέλσι: «Η Τσέλσι είναι πολύ διαφορετική από το 2014. Είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής της διότι δουλεύουν συλλογικά με ισορροπία, με αποτέλεσμα πέρυσι να κατακτήσουν τον τίτλο με τον τρόπο που το έκαναν. Είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος με έναν προπονητή που έχει την ικανότητα να τους λέει τι ακριβώς θέλει. Θα είναι ένα δύσκολο αλλά πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για τυχόν ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού των δυο ομάδων, ο Αργεντινός προπονητής απάντησε: «Πολλές ομάδες ψάχνουν διαφορετικούς τρόπους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Στην περίπτωση της Τσέλσι με τον Κόντε δεν συμβαίνει αυτό, δεν είναι σαν εμάς. Πάντα έπαιζε με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο δουλειάς, αλλά δεν είναι σαν εμάς και αυτό διότι ο Κόντε έπαιζε και προπονεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στις προηγούμενες ομάδες του, τη Σιένα και τη Γιουβέντους».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να διαλέξει για το ποιος προπονητής είναι καλύτερος, ο ίδιος ή ο Κόντε, ο Σιμεόνε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: «Ο Κόντε».

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x