Champions League

Σιμεόνε: «Θα προσπαθήσουμε για το αδύνατο»

Να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει η Ατλέτικο για πρόκριση επί της Ρεάλ στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν» ζήτησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το 0-3 στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Τσόλο» τόνισε πως το πρώτο γκολ των «μερένχες» ήταν οφσάιντ, πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη η Ρεάλ και πως στο δεύτερο είχαν την κατοχή χωρίς ευκαιρίες, ζήτησε ανασύνταξη για το πρωτάθλημα και επισήμανε πως όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και πως νιώθει ήρεμος ότι θα κάνουν ότι μπορούν για το «θαύμα».

Αναλυτικά: «Δεν έχει σημασία να πούμε εμείς εάν ήταν μπροστά ή πίσω, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει. Παθητικό οφσάιντ; Όχι. Είναι κανονικό οφσάιντ, το είδα πάνω στη φάση, αλλά ο διαιτητής έδειξε γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν αντικατόπτριζε τις δύο ομάδες. Υπήρξε αίσθηση κινδύνου, βρήκαν το γκολ, είχαμε μία καθαρή ευκαιρία με τον Κεβίν Γκαμεϊρό που έσωσε ο Κέιλορ Νάβας. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που αφήσαμε. Μας έκαναν μεγάλη ζημιά.

Αφήνουμε πίσω μας αυτόν τον αγώνα, πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Μερικές φορές συμβαίνουν αναπάντεχα πράγματα στο ποδόσφαιρο και γι' αυτό είναι όμορφο. Νομίζω ότι υπάρχουν ελπίδες ακόμη.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε, το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο, είναι απίθανο κι έχει ανέλπιστα πράγματα. Είναι υπέροχο. Μέχρι την τελευταία στιγμή, εμείς θα αγωνιζόμαστε.

Το ποδόσφαιρο είναι ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Τώρα πηγαίνουμε να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε, ακόμα κι αν είναι ελάχιστες, για να προκριθούμε στον τελικό.

Έχω ένα αίσθημα ηρεμίας, περισσότερο από ποτέ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο. Όμως λεγόμαστε Ατλέτικο Μαδρίτης και είμαστε ικανοί να το κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x