Champions League

Σιμεόνε: «Υπήρξαν δύο περιπτώσεις που έπρεπε να αποβληθεί ο Σουάρες»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο «Καμπ Νου», αλλά ο Σιμεόνε εξακολουθεί να πιστεύει στην πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιστεύει ότι όλα είναι ανοικτά στον επαναληπτικό με την Μπαρστελόνα, παρά την ήττα της Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» με 2-1 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπορεί να προηγήθηκαν με γκολ του Φερνάντο Τόρες, αλλά ο Ισπανός επιθετικός λίγο αργότερα δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και από ήρωας έγινε ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με δύο γκολ του Σουάρες πέτυχε την ανατροπή.

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής των Μαδριλένων δεν χάνει την πίστη του για την πρόκριση της ομάδας του: «Πέρα από την αριθμητική ανισότητα που υπήρχε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδες για πρόκριση στην έδρα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Για άλλη μια φορά μπήκαμε στο παιχνίδι για να νικήσουμε, τα πήγαμε πολύ καλά».

Την ανατροπή στο παιχνίδι ήταν πιο εύκολη από τη στιγμή που ο «Ελ Νίνιο» αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο 45χρονος τεχνικός τονίζει ότι δεν κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή του για την ήττα: «Υπήρξαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που ο Σουάρες έπρεπε να αποβληθεί. Δεν μπορώ να πω τι σκέφτομαι, αλλά δεν είμαι καθόλου θυμωμένος με τον Φερνάντο».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x