Champions League

Σιμεόνε: «Χωρίς πίεση»

Να προχωρήσει μακριά στο Champions League επιθυμεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε σημείωσε πως δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα του για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League στοχεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Το έργο της θα είναι δύσκολο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε σημείωσε πως δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα.

«Θέλουμε να απολαύσουμε περισσότερες βραδιές στο Champions League, γιατί δεν έρχονται συχνά. Δεν υπάρχει καμία πίεση στην ομάδα, αλλά υπάρχει υπευθυνότητα. Σκέφτομαι πώς να "χτυπήσουμε" τη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι τον τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς. Επικεντρωνόμαστε μόνο στους εαυτούς μας».

Ακόμα, ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» αναφέρθηκε στην απουσία του τιμωρημένου Μάριο Σουάρεθ. «Τα πάμε καλά τελευταία στην άμυνα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην άμυνα και αντιμετωπίζω πρόβλημα να αποφασίσω ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για κάθε ματς».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x