Stoiximan Super League

Σήμερα κρίνεται του Ιμπάρμπο

Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Ιμπάρμπο για το παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Ειδική διαχείριση για Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θέλησε να επιβαρύνει τους Μάρκους Μπεργκ, Ρόμπιν Λουντ και Μουμπάρακ Γουακάσο, οι οποίοι δεν πήγαν καν στο Κορωπί και είχαν διήμερο ρεπό.

Οι τρεις παίκτες όμως βρέθηκαν αργότερα, το απόγευμα, στο Κορωπί και έκαναν ειδικό πρόγραμμα μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι για τις προσεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπάρμπο έκανε και χθες θεραπεία και θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Ακρίτες στη Λεωφόρο. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν σήμερα, μετά την προπόνηση της ομάδας, αν και όλα δείχνουν ότι ο Στραματσόνι θα προφυλάξει τον παίκτη του εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Σταντάρ στη Λιέγη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x