Europa League

Σήμερα κρίνεται του Λεντέσμα για Άγιαξ

Καθοριστική είναι η σημερινή προπόνηση για τον Κριστιάν Λεντέσμα και το αν θα μπορεί να υπολογίζεται ενόψει Άγιαξ. Με το μέρος του Αργεντινού οι πιθανότητες.

Ανησυχία υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Άγιαξ, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Ο Αργεντινός μέσος, που αποτελεί βαρόμετρο για την μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από γαστρεντερίτιδα, κάτι που καθιστά την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον «Αίαντα» αμφίβολη.

Ο παίκτης ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ δεν προπονήθηκε την Τρίτη για να μην επιβαρυνθεί. Επί της ουσίας, η σημερινή μέρα είναι καθοριστική, για να δει ο Αντρέα Στραματσόνι αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα και εκεί θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μπει στην αποστολή ο παίκτης, τότε αντικαταστάτης του θα πρέπει να θεωρείται ο Λουντ, αλλάζοντας ωστόσο την διάταξη του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον Ιμπάρμπο, ο παίκτης είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Πέμπτης, όπως επίσης και ο Κουτρουμπής που θα προπονηθεί κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x