Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να συζητήσει το σχέδιο του Βοτανικού (με τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου και μπάσκετ), όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Πρόκειται για ένα ραντεβού που είχε ζητήσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αμέσως μετά την κουβέντα που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Γιαννακόπουλου και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό πως αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται προεκλογικά, καθώς στις 7 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εθνικές εκλογές.

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να δεσμευτεί απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αν είναι η επόμενη κυβέρνηση θα βοηθήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που θα δώσει άλλο όραμα στο σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε πολύ αυτό το ραντεβού, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του Δήμου Αθηναίων και σήμερα εκτός απροόπτου της Νέας Δημοκρατίας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ