Stoiximan Super League

Σήμερα το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Μητσοτάκη για τον Βοτανικό

Κρίσιμο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού θα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως γράφει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να συζητήσει το σχέδιο του Βοτανικού (με τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου και μπάσκετ), όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Πρόκειται για ένα ραντεβού που είχε ζητήσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αμέσως μετά την κουβέντα που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Γιαννακόπουλου και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό πως αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται προεκλογικά, καθώς στις 7 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εθνικές εκλογές.

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να δεσμευτεί απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αν είναι η επόμενη κυβέρνηση θα βοηθήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που θα δώσει άλλο όραμα στο σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε πολύ αυτό το ραντεβού, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του Δήμου Αθηναίων και σήμερα εκτός απροόπτου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x